A Clean-Way Kft. fejlesztési projektje

Projekt címe: A Clean-Way Kft. fejlesztési projektje

Szerződött támogatás összege: 31 546 002 Ft

Támogatás mértéke: 69,415782 %

Támogatás forrásalapja: ERFA

Projekt tartalmának bemutatása:
Társaságunk megalapításának legfontosabb célja, az építőiparban keletkező másodnyersanyagok minél nagyobb arányú hasznosítása, a környezet terhelésének csökkentésével, valamint a kivitelező cégek számára problémaként keletkező hulladék anyagokat a lehető legnagyobb mértékben hasznosítani.
A fejlődés zálogának a maximális megbízhatóságot, szakmai gondolkodást és a partnereink tiszteletét tekintjük. A környezetünk, a természetes közeg amiben élünk megérdemli a maximális törődést, őrizzük meg közösen az utánunk következő nemzedékeknek.

A vállalkozás rendkívül költséges gépeket használ, ugyanis ezt a típusú munkát kézi erővel nem lehet elvégezni. Szükség van kotrókra, betontörő gépekre és teherautókra, így a fejlődés érdekében modernizálnunk kell és a növekvő mennyiségek miatt növelni kell a kapacitást is. Ehhez van szükség a gépekre és berendezésekre. A beszerzett gépek az alábbiak: KOBELCO SK85 MSR-7 kotrógép, valamint hidraulikus bontóolló, bontókalapács és rézsűkanál A képzéseket is szükségesnek tartottuk annak érdekében, hogy folyamatosan naprakész tudásunk legyen a digitális alapkompetenciákból.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00350

Projekt befejezésének dátuma: 2021.04.16.